עוף עם פטריות
בטח גם אצלכם כולם אוהבים פטריות ועוף. עדה בוהדנה מביאה לכם מתכון נפלא עם המון טעם

צילום: עדה בוהדנה
מצרכים:
6 חלקי עוף (שוקיים או ירכיים)
3 סלסלות פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
ראש וחצי שום חתוך לפרוסות
שמן זית
מלח ופלפל שחור
מה עושים?
בסיר גדול מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד שמזהיב. מוסיפים את שום ומטגנים עוד דקה שתיים (להשגיח שהשום לא ישחים ויישרף).
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
בדרך כלל לא צריך להוסיף מים, כיוון שהפטריות מגירות מספיק נוזלים, אבל ניתן להוסיף מעט מים לפי הצורך.
מומלץ להגיש עם ערימת פירה.
בתיאבון!